Leden

Franke Teut

Franke Teut…..    heeft zijn naam niet gestolen.  Ergens geboren tussen 1975 en 1985 waarschijnlijk aan boom 2 of boom 3 te Junglem.

Als kwajongen weet hij echt zijn strepen te verdienen en heeft hij steeds oog voor het vrouwelijk schoon. Hij heeft zichzelf dan maar uitgeroepen tot expert in de liefde.

Ondanks zijn “badboy” karakter komt hij door zijn charmes en zijn onweerstaanbare monsterlijke looks met zijn kattenkwaad toch steeds overal mee weg. Hij zal zonder twijfel ook uw hart veroveren.

Hou hem de komende maanden in de gaten want hij heeft nog vanalles te beleven!

Liesbet Ven

Liesbet weet als geen ander hoe een publiek mee te nemen,   Haar spontiniteit – enthousiasme maar vooral haar lach zorgen ervoor dat zelfs het saaiste moment – opeens toch nog leuk wordt.

Naast haar rol bij ons gezelschap is zij ook voorzitster van een popkoor maar geeft ze als Ellieze ook heel veel luister plezier aan een breder publiek!

Chris Mathijs

  • Ik ben Chris Mathijs, 62 jaar jong, gehuwd, vader van 3 kinderen, opa van 7 kleinkinderen  en woonachtig in de Hovenierstraat 21 in Sint-Truiden.
  • Sinds 1994 ben ik als acteur aangesloten bij de Groep Pol Stas uit Sint-Truiden, een gezelschap dat in 1996 eindwinnaar werd van het Koninklijk Landjuweel met de productie “Eurydice” en dat verschillende jaren bekroond werd in de categorie “uitmuntendheid” van de provincie Limburg. Ook de afgelopen jaren was de groep steevast terug te vinden bij de laureaten van het “Gouden Doek”.
  • Een aantal jaren geleden dan werd ik zelf door de jury uitgeroepen tot beste acteur in het provinciale toneeltornooi en dit voor mijn rol in “Midzomernachtdroom” van William Shakespeare. Ondertussen heb ik al 52 toneelstukken (als acteur) op mijn actief staan.
  • Ik volgde in 2002 een initiatiecursus regie, georganiseerd door Opendoek Limburg. Twee jaar later heb ik dan nog de vervolmakingcursus regie gevolgd die gedoceerd werd door de Nederlandse beroepsregisseur Franck van Erven. Mijn dertigste regieopdracht is ondertussen al suucesvol achter de rug.
  • Op regelmatige basis geef ik een initiatiecursus acteren aan amateurgroepen die hiervoor belangstelling tonen
  • Wat betreft TV-ervaring, kan ik terugblikken op een twintigtal prestaties, in “Thuis”, “Familie”, reklamespots en zo verder…

Bruno Beckers

Bruno…

Ja wat kunnen we over Bruno zeggen  dan – wie Bruno heeft leren kennen weet genoeg!

Geniet van zijn uitspraken – zijn talent maar vooral zijn liefde voor – alles wat mooi is!!

Ronald Ilsbroux

Ronald is bij ons de persoon die zijn hart niet alleen dicht bij zijn mond heeft, maar ook op de juiste plaats!

Als leerkracht heeft hij niet alleen al zijn leerlingen die aan zijn lippen hangen, maar als arties ook alle toeschouwers!

Geniet van deze topkerel, en laat je meenemen in zijn reis vol verrassingen, plezier maar vooral laat de glimlach op je gezicht stralen

Sarah Amling

Bert Peers

Als leerkracht op rust weet hij nu wat vrije tijd is. Hij vult zijn dagen enthousiast met zingen, toneelspelen, fietsen wandelen en er op uit trekken….

De rest van de tijd is voor zijn grote en kleine kinderen.

Lies Provoost

Lies is één brok energie.

Als leerkracht van de ziekenhuisschool heeft ze een mooie work-lifebalance. Naast haar twee kinderen heeft ze drie passies: wiskunde, sporten en zingen. Zangervaring heeft ze in het koor Moosa-iek en in allerhande projecten olv Hans Primusz: de Lotto Arena met Bart Peeters, toeren met de Lagelandenliedjes, de Nekka-nacht,…

Als je denkt dat je alles van haar gezien hebt, tovert ze weer een verrassing uit haar hoed. Kortom, ze heeft een Ferrari-brein, met de remmen van een Lada!

Stef Amling

Carrosserie van een Multipla – Flexibiliteit van een “Poutrelle” – Empathie van een mug….

Maar voor de rest valt hij wel mee.  Vader van 2 dochters  en 2 plus zonen maar eigenlijk gewoon vader 4 kinderen samen en getrouwd met een schat van een vrouw.  “Wir schaffen das” gewoon doen en het komt wel in orde.

Verantwoordelijk niet alleen als penningmeester maar ook voor techniek, geluid en licht.  Vraag hem niet om te zingen, want geloof me; publiek zal betalen om te stoppen 🙂

Jean Van Oosterwijck

Click here to add your own text