Leden

Franke Teut

Franke Teut…..    heeft zijn naam niet gestolen.  Ergens geboren tussen 1975 en 1985 waarschijnlijk aan boom 2 of boom 3 te Junglem.

Als kwajongen weet hij echt zijn strepen te verdienen en heeft hij steeds oog voor het vrouwelijk schoon. Hij heeft zichzelf dan maar uitgeroepen tot expert in de liefde.

Ondanks zijn “badboy” karakter komt hij door zijn charmes en zijn onweerstaanbare monsterlijke looks met zijn kattenkwaad toch steeds overal mee weg. Hij zal zonder twijfel ook uw hart veroveren.

Hou hem de komende maanden in de gaten want hij heeft nog vanalles te beleven!

Chris Mathijs

  • Ik ben Chris Mathijs, 62 jaar jong, gehuwd, vader van 3 kinderen, opa van 7 kleinkinderen  en woonachtig in de Hovenierstraat 21 in Sint-Truiden.
  • Sinds 1994 ben ik als acteur aangesloten bij de Groep Pol Stas uit Sint-Truiden, een gezelschap dat in 1996 eindwinnaar werd van het Koninklijk Landjuweel met de productie “Eurydice” en dat verschillende jaren bekroond werd in de categorie “uitmuntendheid” van de provincie Limburg. Ook de afgelopen jaren was de groep steevast terug te vinden bij de laureaten van het “Gouden Doek”.
  • Een aantal jaren geleden dan werd ik zelf door de jury uitgeroepen tot beste acteur in het provinciale toneeltornooi en dit voor mijn rol in “Midzomernachtdroom” van William Shakespeare. Ondertussen heb ik al 52 toneelstukken (als acteur) op mijn actief staan.
  • Ik volgde in 2002 een initiatiecursus regie, georganiseerd door Opendoek Limburg. Twee jaar later heb ik dan nog de vervolmakingcursus regie gevolgd die gedoceerd werd door de Nederlandse beroepsregisseur Franck van Erven. Mijn dertigste regieopdracht is ondertussen al suucesvol achter de rug.
  • Op regelmatige basis geef ik een initiatiecursus acteren aan amateurgroepen die hiervoor belangstelling tonen
  • Wat betreft TV-ervaring, kan ik terugblikken op een twintigtal prestaties, in “Thuis”, “Familie”, reklamespots en zo verder…

Liesbet Lahaye

Liesbet is al jaren gebeten door alles wat met zang, toneel en dans te maken heeft. Ze studeerde aan de Academie Haspengouw Podium te Sint-Truiden zang en volgde Muziektheater/Musical aan de academie te Genk.

 Liesbet stond al verschillende keren in het sportpaleis op de planken met het koor Fine Fleur tijdens de Night of The Proms en Lord of the Rings in Concert: The Fellowship of the Ring. Ze zingt reeds een aantal jaren mee in het koor van de Zomeropera Alden Biesen. Daar heeft ze het genoegen gehad te mogen samenwerken met regisseur Frank Van Laecke en choreograaf Tom Baert.

Liesbet heeft al verscheidene toneelproducties achter de rug en speelde mee in de musical Nonsens in Theater De Roxy te Sint-Truiden. In 2015 heeft ze met de buurtpolitie meegedaan. In februari 2018 heeft ze de rol van Colette in de kameropera Le devin du village in de academiezaal te Sint-Truiden mogen vertolken. In maart/april 2018 speelt ze mee in de musical Bloedbroeders in Theater De Roxy.

Bruno Beckers

Click here to add your own text

Ronald Ilsbroux

Click here to add your own text

Vroni Boyen

Click here to add your own text

Liesbet Ven

Liesbet weet…..

Sarah Amling